Гуцанов: Ако БСП не спечели изборите, единственото решение е реална оставка на Корнелия

Щом кандидатите са регистрирани в ОИК те отговарят на изискванията. Това не са кандидатите, които бяха излъчени от градската конференция на БСП. Това беше причината 20 от 157-те делегата на конференцията да се оттеглят”, започна интервюто си в предаването “Беновска пита” на Канал 3, членът на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

“Нинова е дала пълномощно на някого да ги внесе. Говори се, че новият любимец на Нинова е Иван Иванов, член на БСП от 2 години. Той е подредил листата на общински съветници. Той беше общински съветник преди. Дори и решението на националният съвет не е спазено. От един абсурд отиваме на следващия. В БСП сме на път да има паралелна партия със задкулисни политики и неясен център. Питах г-жа Нинова да коментира, че трябва да борим ГЕРБ, но губим избори след избори”, сподели Гуцанов.

“Дано не съм прав и да спечелим изборите, но ако не се случи, смятам, че единственото решение е реална оставка от председателя, а не след 2 седмици „извинявайте, не разбрахте, не съм си дал оставката”, заяви членът на БСП-Варна.

“Трябва да направим всичко възможно за доброто представяне на БСП на тези избори, но при 3-та поредна загуба трябва да се направи нещо. Смисълът е да променяме държавата с нашите действия и политика. Ако не спечелим, друг път не виждам”, коментира Борислав Гуцанов.

Източник: Faktor.bg

  1. А БЕ, ГУЦАНЧО, ти колко пъти губи изборите?
    Колко пъти ги продаде, колко пъти предаде БСП?!
    Ти сам не помниш, то ти стана ежедневие.
    Айде, разкарвай се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme