Антон Тодоров: Станишев да си подава оставката от ПЕС

Антон Тодоров

Това е чутовен скандал, Сатанишев да си подава оставката от ПЕС, ама веднага. БСП е единствената социалистическа партия в Европарламента, чиито депутати не подкрепиха приетата четвъртък с голямо мнозинство резолюция за значението на европейската историческа памет за бъдещето на Европа.

Това изтъква в свой коментар политологът Антон Тодоров. Резолюцията е посветена на 80-годишнината от началото на Втората световна война. В документа се изтъква, че най-кръвопролитният в човешката история конфликт „започна като непосредствен резултат“ от пакта „Молотов-Рибентроп“, подписан между СССР и нацистка Германия на 23 август 1939 г.

Само шестима депутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите (СиД) са гласували против, става видно от протокола. Трима от тях са от БСП. Това са председателят на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев, Цветелина Пенкова и Петър Витанов. Иво Христов се е въздържал. А Елена Йончева изобщо не е участвала в гласуването, посочва Тодоров.

Източник: Faktor.bg

loading...
  1. Абе тази шушумига не се намери кой да му зотвори плътно муцуната гадна, жадна и продажна.И това нищожество като интелект и човек, което Е за срам на България и българите И то.. упреква другите в липса на…САМО ТОВА ГОВЕДО СИ ЗНАЕ НАИСТИНА НА КАКВО…А НЕГОВОТО Е ЕДНО БАНАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА.
    НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА И ЕДИН БЪЛГАРИН, КОЙТО БИ КАЗАЛ ДОБРА ДУМА ЗА ЗА ТОВА МОРАЛНО И ИНТЕЛЕКУАЛНО НИЩОЖЕСТВО И ПАРЦАЛ ЗА БЪРСАНЕ НА НЕЧЧИСТОТИИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme